Babymotorik

træning gennem leg

MEN IKKE LEG FOR SJOV

BABYMOTORIK

Lær, hvordan du giver dit barn en motorisk god start på livet – og kom selv i form!

Vil du vide, hvordan du støtter og styrker dit barns udvikling? Stimulerer det til at trille, krybe og kravle – og til at komme selvstændigt fra liggende til siddende og fra siddende til kravlestilling?

 

Og vil du lære, hvordan du afhjælper dit barn for mavekneb, ondt i maven og fordøjelsesproblemer?

 

Vi leger, tumler og udfordrer sanserne, så der sættes fart på dit barns udvikling. Alt foregår gennem leg. Det er legen og dét at have det sjovt, der giver den bedste udvikling for dit barn.

Lad din baby opleve glæden ved at bevæge sig sammen med dig og med andre børn. Vi lægger vægt på lege, der styrker hjernen, den motoriske udvikling og stimulerer sanserne.

 

Vi bruger forskellige redskaber i legen, bla. stor bold, små bolde, rullebræt og lagen. Ligeledes synger vi med børnene og får øvelserne flettet sammen med sangen.

 

Få nogle umanérligt hyggelige timer sammen og lad din baby opleve glæden ved at bevæge sig sammen med dig og andre børn.

 

 

 

 

Effektiv efterfødselstræning for mor

Bækkentræning - anvendt som træning efter en fødsel - har fokus på optimal træning af bækkenbunden og de små stabiliserende muskler omkring ryg og mave. Disse muskler har efter en fødsel været på overarbejde, men kan gennem denne skånsomme træningsform styrkes, så de bliver lige så stærke som før. Derudover arbejder vi med stræk af de stramme muskler - der sammen med en bevidsthed på åndedrættet - giver en sund og positiv krop.

 

Bækkentræningen tilpasses, så den bliver optimal for dig. I bækkentræning vægtes kvaliteten af bevægelsen højt, så du bruger et minimum af energi til øvelserne. Det kunne både mødre, fædre OG sexlivet have gavn af.

Dette hold startes primært i forbindelse med en samlet flok der tilmelder sig med dette ønske.

 

 

Vil I træne sammen i mødregruppen?

Vi opretter gerne løbende hold for mødregrupper, og vi tilpasser gerne et tilbud specielt til jer.

 

Typiske forløb:

  1. 6 lektioner á 50 min. Hver gang undervises i forskellige, aktuelle emner - fx babymassage, lege der stimulerer den motoriske udvikling, skæve kranier, de motoriske milepæle, sanserne og eventuelt præmature (for tidlig fødte) børn. Der er også plads til fælles leg, snak og hygge mødrene imellem. Pris: 450,- kr./pr. person.

 

  1. 6 lektioner á 80 min med undervisning i forskellige emner (se tilbud A) afsluttende med bækkenbundstræning, mens barnet får en lur. Pris: 800,- kr./pr. person.

Dette kræver dog vi kan finde pladsen i vores arbejds-kalenderen.

 

 

Næste hold starter tirsdag den 19. februar 2019 kl. 12.15.

 

 

Er I flere end 6 mødre? Det er muligt at oprette større hold, så er det mere all round undervisning og ikke med så god tid til den enkelte. Ring T. 75 87 33 94 og hør mere.

Babymotorik er også for dig, der vil vide mere om …

 

  • Børn med flade baghoveder / favoritside
  • Børn, der ikke vil ligge på maven
  • Børn, der kun kan rulle til den ene side
  • Urolige børn
  • Passive børn
  • Børn med overbevægelige led
  • Bekymring om forsinket, motorisk udvikling
  • Børn med søvnproblemer

Underviser Babymotorik

Helle Ømand

 

Fysioterapeut med speciale i børn

Sådan foregår det

 

Vi starter små hold á 4-6 mødre/fædre med børn mellem 3 og 12 måneder. På denne måde får mor/far og barn nogle rolige og harmoniske timer, hvor der er tid til den enkelte. Vi mødes en gang ugentligt i 6 uger.

 

Træningen foregår i lyse, trygge rammer, og med undervisning i øvelser, der tilpasses dig og dit barn. Og lege, der styrker hjernen, den motoriske udvikling og stimulerer sanserne. Der bliver også brugt forskellige redskaber - fx stor bold, små bolde, rullebræt og lagner.

 

Ring T. 75 87 33 94 og hør, hvornår næste hold starter op.

 

Afbud?

 

Hvis du forhindret i at komme til træning med dit barn, er det meget vigtigt du melder afbud.

 

Vores terapeut står og venter på jer, så er I forhindrede i at møde til det aftalte tidspunkt, skal du kontakte os hurtigst muligt og senest kl. 8.15 på træningsdagen. Gerne tidligere.

 

Udebliver I eller afgiver for sent afbud, er vi nødt til at opkræve kr. 160,00. Ved kombinationstræning (både sal og hest), opkræves kr. 250,00.

Kontakt

Thommysminde ApS

Hvejselvej 63, Hvejsel

7300 Jelling​

 

Tlf: 75 87 33 94

Mail: info@thminde.net