Bevægelsesskolen

træning gennem leg

MEN IKKE LEG FOR SJOV

BEVÆGELSESSKOLEN

DOF Bevægelsesskolen Thommysminde

DOF Bevægelsesskolen Thommysminde er en selvstændig forening under Dansk Oplysnings Forbund (DOF), som lejer sig ind i lokalerne på Thommysminde.

 

Bevægelsesskolen tilbyder flere forskellige hold: Ryg/afspændingshold, afspændingshold, bevægelse på bold, fysio-pilates, mindfull fitness og bækkenbundstræning.

 

Alle kan være med – ung som gammel. Tyk som tynd. Vi hjælper dig gerne med at finde det hold, der bevægelsesmæssigt passer bedst til dig og dit tempo.

 

Se holdplan for aktuelle hold

 

 

Oversigt over hold

  • POWER/STYRKE MED STOR BOLD SOM REDSKAB

For dig, der vil forebygge rygproblemer eller som har et stillesiddende job. Bevægelse på bold er en god og effektiv måde at ”bruge” sin krop på, og undervisningen giver kropsbevidsthed, skaber stabilitet og øger balancen. Du får bevæget hele din krop grundigt igennem - med særligt fokus på de små muskler i ryggen og de dybe mavemuskler samt bækkenbunden.

Lattermusklerne røres også flittigt !!

 

Varighed: 75 min. / Bevægelsesskolen stiller bolde til rådighed.

 

 

  • RYG/AFSPÆNDING

For dig, der har eller vil forebygge rygproblemer - eller som vil have en stærk og stabil krop. Ingen kæde er stærkere end det svageste led, så derfor bliver alle kroppens muskler trænet. I løbet af en træningsgang kommer du igennem en grundig opvarmning - efterfulgt af styrketræning, pulstræning, udspænding og afspænding.

 

Varighed: 75 min.

 

 

  • AFSPÆNDING

For dig, der lider af muskelinfiltrationer, kredsløbsforstyrrelser, stress eller har brug for at komme i bedre fysisk form. Træningen består af bevægelse, styrke, stræk og afspænding. Det kræver ingen forudsætninger at deltage på holdet. Alle kan deltage.

 

Varighed: 55 min.

 

 

  • SPECIALHOLD FOR BEVÆGELSESHÆMMEDE

På specialholdene tages der hensyn til specifikke bevægehandicap og kognitive problemer. Træningen er bygget op omkring balance, stabilitet, bevægelse, styrke, kondition, stræk og afspænding. Målet er at bedre kropsbevidstheden og derved få en bedre funktion i hverdagen.

 

Varighed: 75 min. / Max. 7 deltagere

 

 

  • BÆKKENBUNDSTRÆNING

Bækkenbundstræning er vigtig for både mænd og kvinder. Derfor henvender vores træning sig til begge køn. Der er en teoretisk del, hvor underviseren gennemgår en stor del af de ting, vi skal være opmærksomme på i forhold til bækkenbunden. Og der er en praktisk del, hvor bækkenbunden trænes.

 

Bækkenbundstræning kører ikke som et fast hold, men oprettes løbende. Ring på T. 75 87 33 94 og bliv skrevet op. Så kontakter vi dig, når holdet starter op.

 

 

 

 

 

 

 

Om DOF Bevægelsesskolen Thommysminde

 

  • Foreningen blev etableret i begyndelsen af 80'erne, og har fungeret lige siden.
  • Foreningen har ca. 300 medlemmer. Flere medlemmer deltager på mindst to hold i ugens løb.
  • Medlemmerne har egenbetaling som på almindelig aftenskole.

Kontakt

Thommysminde ApS

Hvejselvej 63, Hvejsel

7300 Jelling​

 

Tlf: 75 87 33 94

Mail: info@thminde.net