Babymotorik

Vil du give dit barn en vigtig sansemotorisk start på livet?

På holdet sætter vi fart i din babys udvikling både for krop og sind, samt giver dig en hyggelig lærerig oplevelse med din baby og andre ligesindede?


Vi gennemgår hvordan du kan støtte og styrke din babys sansemotoriskeudvikling. Hvordan du kan afhjælpe uro, spise- og søvnproblemer, afprøver ideér til aktiviteter med din baby derhjemme og meget mere.

Alt foregår gennem meningsfuld leg med babyen. Rulle, tumle, nusse, udfordre krop og sanser, som styrker hjernen og den sansemotorisk udvikling.

Vi bruger musik og forskellige redskaber i legen, blandt andet store bold, små bolde, rullebræt, lagen.


Få nogle umanérligt hyggelige timer sammen og lad din baby opleve glæden ved at bevæge sig sammen med dig og andre babyer.


6 lektioner á 50-60 min. Der undervises i forskellige, aktuelle emner - fx babymassage, lege der stimulerer den motoriske udvikling, skæve kranier, de motoriske milepæle, sanserne og eventuelt præmature (for tidlig fødte) børn.


Der skal være mellem 4 og 6 deltagere på holdet.


Måske I er en mødregruppe, der gerne vil træne sammen ?! - så send en mail til Lene på: Lag@thminde.net og hør om mulighederne.Prisen for 6 gange træning er kr. 800,00


Underviser på holdet er Lene Agergaard, som er uddannet fysioterapeut og har arbejdet med børn i mere end 15 år.

Babymotorik er også for dig, der vil vide mere om …


  • Børn med flade baghoveder / favoritside
  • Børn, der ikke vil ligge på maven
  • Børn, der kun kan rulle til den ene side
  • Urolige børn
  • Passive børn
  • Børn med overbevægelige led
  • Bekymring om forsinket, motorisk udvikling
  • Børn med søvnproblemer

Underviser Babymotorik

Lene Agergaard


Fysioterapeut med speciale i børn

Sådan foregår det


Vi starter små hold á 4-6 mødre/fædre med børn mellem 3 og 12 måneder. På denne måde får mor/far og barn nogle rolige og harmoniske timer, hvor der er tid til den enkelte. Vi mødes en gang ugentligt i 6 uger.


Træningen foregår i lyse, trygge rammer, og med undervisning i øvelser, der tilpasses dig og dit barn. Og lege, der styrker hjernen, den motoriske udvikling og stimulerer sanserne. Der bliver også brugt forskellige redskaber - fx stor bold, små bolde, rullebræt og lagner.


Ring T. 75 87 33 94 og hør, hvornår næste hold starter op.