Om

Om Thommysminde

Ved Hvejsel mellem Jelling og Vejle ligger Thommysminde – den levende ramme for specialiseret fysio- og ergoterapi, vedligeholdende genoptræning, forbedrende træning, sansemotorisk træning og specialudviklet motorisk træning af børn på hest.


Thommysmindes behandlings- og træningsforløb er alle sammen kvalitetstilbud, der skubber dig længere, end du forventer, og vi sætter baren højt: Vi tager de lange, seje træk, og vi bliver ved og ved og ved.

Persondatapolitik, patient/kunde

Klik på knappen herunder og vores persondatapolitik vil åbne sig.

Vores overordnede fokusområder

BØRNETERAPI

 

Særligt børn står os nær. Vi træner børn med og uden diagnoser i alle aldre. Børn med fysiske handicap. Og børn med motoriske vanskeligheder, sanseintegrationsproblemer, adfærdsvanskeligheder og koncentrations- og indlæringsproblemer. Udviklet unik metode til børn.

VOKSENTERAPI

 

Vi tilbyder en bred vifte af behandling, vedligeholdende genoptræning og forbedrende træning ved fysisk handicap, kronisk lidelse, progredierende sygdom eller skader. Både med og uden henvisning.

HESTECENTER

 

Vi har fokus på, at de heste der er i vores varetægt har det godt. Vi har en aktiv stald, hvor hestene delvist selv bestemmer, hvornår de vil spise, drikke og sove. Vi sætter den gode stemning i højsædet, og forventer at alle dem der kommer her, tænker på samme måde.

Vil du vide mere?

Så kontakt os endelig på T. 7587 3394, på mail info@thminde.net og følg os på facebook.com