Ryttertræning 1-1

1:1 Special ryttertræning på atletniveau

Kunne du tænke dig at blive en markant bedre rytter på meget kort tid? Vil du se dig selv som topatlet, og har du lyst til at indgå et samarbejde omkring specifik ryttertræning og coaching i livet som (elite)rytter?


Så har du nu mulighed for at konsultere mentaltræner og fysiolog Lasse Kristensen, der er tilknyttet ungdomslandsholdene, nogle af senior OL-landsholdsrytterne og Blue Hors sportskoncept.


Med et eksklusivt samarbejde med Lasse får du ro og massiv opbakning. Du får øget din kropsbevidsthed markant og stabiliseret din krop til at ride bedre. Og du lærer at tænke anderledes omkring din motivation.

Netop motivation er ekstremt vigtigt. Uden den stopper alt.


Du får med andre ord de sidste afgørende 20%, du har brug for til at øge chancen for resultater, lave toppræstationer ved stævner, komme på førsteholdet eller tage hul på en spirende OL-ambition.


For at opnå den bedste effekt af træningen, anbefaler vi et forløb over 6 måneder.Book ryttertest med Lasse Kristensen


Kontakt Susanne på T. 75 87 33 94 eller skriv til sni@thminde.net. Så finder vi en dag, hvor det passer både dig og Lasse at mødes til en 1. konsultation med ryttertest.Ryttertest og opfølgning i din klub


Lasse kommer gerne i din klub og laver ryttertest og opfølgende træning.

Det eneste krav der er, er at der er et egnet lokale og at I er mindst 5 ryttere der er klar til at blive udfordret.


Ring til os på ovenstående nummer og få et uforpligtende tilbud.